Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μια πολύ ωφέλιμη και συγκινητική εκδήλωση στο χωριό.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ελένη Κάντα , το βιβλιοπωλείο "Κίνητρο" , τον ιστορικό Ανδρέα Γραμμένο καθώς και όσους τίμησαν με την παρουσία τους το χωριό μας.
Η Εκδήλωση που έγινε την Κυριακή το πρωί μας έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να γνωρίσουμε το έργο του Παπαγιάννη  Κρασάκη (Καβάσιλα) καθώς και του Σταμάτη Μεσημέρη.






Πάντα τέτοια. 

3 σχόλια:

Μαρίτσα είπε...

στις δυο πρωτες φωτος κοιμουνται η ειναι στεναχωρημενοι;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ Μαρίτσα αυτό βρήκες να πεις γι' αυτή την εκδήλωση; Ήθελα να 'ξερα πως μπορείς να κουβαλάς τόση βλακεία και τόση μικρότητα. Εσένα και σε κάποιους άλλους σαν κι' εσένα πρέπει να σας απογορεύουν να μπείνετε σε τέτοιες εκδηλώσεις γιατί αποτελείτε ύβριν για τα τιμώμενα πρόσωπα, για το ακροατήριο και για τους διοργανωτές.
Από μένα συγζαρητήρια γι' αυτή την όμορφη εκδήλωση προς τιμήν ενός ξεχωριστού Βαλανειώτη του Παπα-Καβάσιλα που έζησε σεμνά παρ' ότι παπάς και δημιούργησε παράδοση πολιτισμού σαν πνευματικός άνθρωπος παρ΄ότι βαρελάς. Ο Παπα-Καβάσιλας τίμησε το Βαλανειό όσο λίγοι και το Βαλανειό καλώς τίμησε και πρέπει να τιμά τον Παπα-Καβάσιλα μέχρι να ξυπνήσουν όλες οι Μαρίτσες, για να μπορέσουμε να δούμε άσπρη μέρα όλοι οι άνθρωποι.
Βαλανιώτης του πέρα Μαχαλά

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο η Μαρίτσα