Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Across The Universe

LIVE

ΣΤΟ ΒΑΛΑΝΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Στους λάτρεις της jazz, αλλά και του ποιοτικού live,απευθύνεται η μουσική βραδιά της Δευτέρας 8 Αυγούστου 2011.


Ο Δημήτρης Βασιλάκης παίζει σαξόφωνο και τραγουδά κομμάτια των Beatles, Doors, Nina Simone και Chet Baker, από το τελευταίο άλμπουμ του Across The Universe, που ηχογράφησε στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα 50στα γενέθλια της ιστορικής τζαζ εταιρείας Candid Records!

 Δικές του ενορχηστρώσεις, που θα παρουσιάσει μαζί με δύο ακόμη Έλληνες κορυφαίους τζαζίστες, τον Γιώργο Κωστελέττο στα drums και τον Γιώργο Κοντραφούρη στο hammond organ.

 Μετά την βραβευμένη, (BBC, Smithsonian, Yale), τριλογία του στην Candid: Secret Path”, “Labyrinth” & “Parallel Lines, αυτό το άλμπουμ συνοδεύει την περιπλάνησή του καλλιτέχνη στον κόσμο.

 Μια περιπλάνηση, που δεν θα μπορούσε να μην έχει σταθμό τον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη, το Βαλανιό της Κέρκυρας.

 Με σκηνικό ένα ενετικό αρχοντικό και φόντο το καταπράσινο τοπίο της Βόρειας Κέρκυρας, η συναυλία παίρνει μια άλλη διάσταση, για να πλημμυρήσει τις αισθήσεις μας με τη μαγεία της αρμονίας του ήχου με την εικόνα.


Nature Boy”, “Across The Universe”, “Light My Fire” & “Four Women”είναι μερικά από τα hits που θα ακούσουμε και άλλα πολλά.


Στο Βαλανιό Κερκύρας, Κτήμα Τζαμάλα, Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ.


Η συναυλία του Δημήτρη Βασιλάκη είναι η πρώτη εκδήλωση του Αυγούστου. Θα ακολουθήσουν τουλάχιστον δύο ακόμα (του πολιτιστικού συλλόγου και της χορωδίας μας.
Παρακαλώ στείλτε μου το δελτίου τύπου αμφότεροι προκειμένου να το αναρτήσω .

Δεν υπάρχουν σχόλια: