Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Ένα πρωτότυπο παιδικό Blog δημιούργησε ο συγχωριανός μας Αντώνης Κρασάκης (Τζούγας) , γιός του Νίκου και της Αριστέας.
Ο Αντώνης  είναι εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας και η αγάπη του για το λειτούργημα τον οδήγησε να δημιουργήσει μια πρωτότυπη σελίδα για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους.
Όταν οι άλλοι βιάζονται να σχολάσουν , ο Αντώνης συνεχίζει  την ενασχόλησή του με την εκπαίδευση. Εδώ που τα λέμε η πραγματική  μετάδοση της γνώσης συνήθως γινεται μέσα απο τέτοιες ανεπίσημες διαδικασίες.
Ευχόμαστε καλό ταξίδι στην σελίδα του Αντώνη και , βεβαίως, θα μπορείτε να ανοίξετε την σελίδα του και απο τα link του Βαλανειού.

Τα "Παιδικά χαμόγελα" μπορείτε να τα ανοίξετε απο εδώ.

2 σχόλια:

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

Σταμάτη, σ΄ευχαριστώ πολύ για την αναρτηση και τα καλά σου λόγια. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχεις κάνει για το χωριό μας. Είσαι αξιέπαινος,μιας και η δημιουργία ενός ιστολογίου απαιτεί αρκετή προσπάθεια και χρόνο από την καθημερινότητα...
Εύχομαι οι μικροί μαθητές του νησιού μας, αλλά και οι γονείς τους να βρούν στα "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ" ενδιαφέροντα θέματα για μάθηση και ψυχαγωγία σχετικά με το σχολείο και την οικογένεια...Πρόσφατα παρουσίασα σε αυτά ταινία και έθιμα από το μοναδικό Πάσχα της Κέρκυρας. Ελπίζω να σας αρέσουν..
Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για να επισκεφθώ το χωριό μας τις Άγιες αυτές ημέρες..
Καλή αντάμωση!!!

Σταματης Κυριάκης είπε...

Σε περιμένω Αντώνη.
Πάρε τηλέφωνο.